A kaszkadőr nem épült fel, de dolgoznak!

Folytatódik a Harry Potter forgatása a baleset ellenére!

A legújabb Harry Potter film forgatása egy hétig kényszerpihenőre volt ítélve, mert Daniel Radcliffe dublőre, David Holmes forgatáson történt súlyos balesetet szenvedett.

Képekben a fiatal ám tehetséges Daniel Radcliffe! képgaléria

2009.02.10 15:00ma.hu

A 25 éves kaszkadőr január 28-án szenvedett komoly sérülést, amikor az egyik látványos, repülős jelenet próbálása közben egy robbanás miatt leesett egy hámról és nagy magasságból a földbe csapódott. Azonnal kórházba szállították, ahol gerincműtétet hajtottak végre rajta.
 
A sokkoló baleset után egy hétig szünetelt a forgatás, de a Daily Mirror úgy tudja, már ismét gőzerővel folyik a munka. 

J.K. Rowling
: Harry Potter és a halál ereklyéi című, 2007-ben megjelent befejező rész filmváltozatának egyes részeit a Londonhoz közeli, Watford melletti Leavesden stúdió műtermeiben forgatják. 

A Daily Mirror korábbi beszámolója szerint félő, hogy a dublőr bénulást okozó sérüléseket szenvedhetett, jóllehet a stúdió a családra való tekintettel nem szolgált részletekkel a balesetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.