Fenyő Iván hangját hallgathatjuk otthon is!

Megjelent a Made in Hungaria filmzenéjének lemeze!

A Made in Hungaria című musicalfilm a Hungária együttes megalakulását meséli el. A február 5-i bemutatón már kapható lesz az azonos című, a film zenéjét tartalmazó lemez.

2009.01.23 17:00ma.hu

Fonyó Gergely zenés filmjében - amely Fenyő Miklós és Tasnádi István elsöprő sikerű színpadi játékán alapul - Fenyő Iván és Szabó Kimmel Tamás kapta a főszerepet, mellettük Scherer Péter, Hegedűs D. Géza, Valentin Titánia és Kiss Tünde remekel. 

Az albumon a legnagyobb Hungaria rock’n’roll slágerek hallhatók, ezúttal a film szereplőinek előadásában. Kiemelt médiatámogatók a TV2 és a Sláger rádió.

Tracklist: 

Made in Hungaria 
Csókkirály 
Gyere, gyere Juli 
Csak cha-cha-cha 
Csavard fel a szőnyeget 
Eszelős szerelem 
Amerika hangja 
Twistin’ at the hot dog stand 
Casino twist 
Meghalok, hogyha rám nézel 
Dosztap kaman tviszt 
Flyin’ in my baby’s arms 
Ciao Marina

+ Csókkirály Karaoke verzió, Gyere, gyere Juli - Karaoke verzió, Ciao Marina - Karaoke verzió

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.