Dreamhunting címmel adtak ki albumot!

Megjelent a Pop Ivan zenekar legújabb nagylemeze!

A kontrollált káosz legfőbb hazai apostolai hosszas kihagyás után jelentkeztek új hanghordozóval, betöltve azt az űrt, mely 2002-es keltezésű, debütáló korongjuk óta keltett jó okkal hiányérzetet a barokk punk és a dzsessz elkötelezett híveinek körében.

2009.01.22 17:40ma.hu

A Dreamhunting névre keresztelt album a maga szikár 48 percében igen velősen összegzi a Pop Ivan 10 éves ténykedése alatt elért kutatási eredményeket, az apokalipszis kellős közepén is lankadatlan tomboló lagzi még soha korábban nem volt ennyire fékevesztett.

Az első lemez megjelenése óta eltelt 6 év alatt a zenekar energiáit leginkább az élő fellépésekre fordította: a koncertezésből itthon és külföldön is jócskán kivéve részét, mindenhol nagy tetszést aratva sikerült senkihez sem hasonlítható, mellbevágó erejű zenéjüknek csíráját elvetni, lényegét láttatni, szubsztanciáját beleverni a tisztelt közönségbe. 

És mindez most már otthon is hallgatható, a koncertek forró hangulatát sikerrel megidéző Dreamhunting által! 

Tehát van új Pop Ivan lemez, van Pop Ivan, válság nincs, mert minden van, ha Popi van!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.