Jézus ezúttal egy nő...

Nemere István: A babiloni biblia - Jézus tizedik küldetése

2010-ben tizenkét éves lesz egy kislány, aki ma már valahol itt él közöttünk. Angelának hívják.

2008.12.10 18:25Vincze Attila Tamás, ma.hu

A titok tudói szerint az igazi neve Jessa és immár tizedik alkalommal született újjá emberként. Testi valójában az összes alkalommal Jézus jött el ismét a Földre: kilencszer férfiként, tizedszer nőként. A Titok kipattant és attól kezdve félelmetes versenyfutás indul különféle intézmények, szervezetek, egyházak között Jessáért.

A szimbólumoknak a mai korban is van jelentésük. A csodákat tévő kislány ha túléli a megpróbáltatásokat és bebizonyítja, csakugyan ő Jézus az Egyház végét jelentheti. A brazil pápa és segítői tehát semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy megakadályozzák a titok nyilvánosságra kerülését: Jézus ezúttal egy nő...

Duna Kiadó; 250 oldal, 2498 Ft.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.