Programajánló

Duna Folk Band és Kereplő színház a felvidéki Szederfeszt programján

Igényes zenei felhozatalt ígér és különböző generációk igényeit kielégítő programot kínál a hétvégén a felvidéki Csábon második alkalommal megrendezett Szederfeszt.

2016.06.22 22:30MTI

A Szederfeszt zenei kulturális fesztivált a felvidéki magyarság legnagyobb kulturális-közéleti szervezete, a Csemadok és a helyi önkormányzat rendezi a nagykürtösi járásban lévő Csábon (Cebovce), az ingyenes rendezvény szombaton és vasárnap zajlik majd a közép-szlovákiai település szabadtéri színpadán.

A fesztivál első napján a gyerekek a számos kísérőprogram mellett kézműves foglalkozásokon, lovas kocsikázáson és egyebek mellett a Kereplő Színház előadásán vehetnek részt. A szombati nap zenei kínálatából az Unlimited Souls és a Sugár együttesek fellépését, valamint az esti táncházban talpalávalót szolgáltató Duna Folk Band fellépését emelték ki a szervezők.

A Szederfeszt második napja ünnepi szentmisével és Szeder Fábián író, szerzetes, a palócok első kutatójának állított emlékhely koszorúzásával kezdődik, majd Korpás Éva énekesnő és Emmer Péter új zenekara, az A.V.E. fellépéseivel folytatódik. A fesztivált Tóth Vera és Mujahid Zoltán koncertje zárja.

A rendezvény részletes programja a www.szederfeszt.sk honlapon érhető el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.