Karafiáth Orsolya a Kaleidoszkóp VersFesztiválon!

Lidérc kísért a belvárosban

Eddig nem látott jelenség felbukkanására számítanak szakemberek Budapest belvárosában. Szerdán már délután fronthatás várható a fővárosban, de csak a Deák tér mellett, ahol az indulatok is elszabadulhatnak: Karafiáth Orsolya, Kovács Patrícia és a Lidérc soha nem látott formációban lép színpadra a Kaleidoszkóp VersFesztiválon a Merlin Színházban.

2008.10.15 15:30ma.hu

A költőnő Maffia-Klub című regénye tizenkét nő monológja, akik egykor főiskolai barátnőkként, sőt elválaszthatatlan „maffiázókként", a Café X félvilági díváiként habzsolták az életet, és akik évek múltán – félresikerült, elszalasztott, beteljesült és romba dőlt szerelmekkel a szívükben – újra összejönnek, hogy megfejtsék annak a férfinak a titkát, akihez mindannyiuknak köze volt; az imádott, gyűlölt, vágyott és halálra ítélt Lajos eltűnésének rejtélyét – ahogy utal rá a litera.hu is. 

Szerdán este a Maffia-Klub Lidérc által megjelenített betétdalaival párosul exkluzív beszélgetés és felolvasás Karafiáth Orsolya és Kovács Patrícia előadásában, Kovács Rita moderálása mellett. 

Kedden az Eastern Station után Lovasi András és zenekara tartott teltház előtt koncertet Lackfi János költővel. 

Ma, szerdán már délután 4 órakor elkezdődnek a versenyprogramok a Merlinben: a Forrás Művészeti Stúdió ArtÚr csoportja a Találkozások című produkciót mutatja be, majd az első hivatásos jeltáncművész, Napsugár Anna lép fel partnerével, Napsugaras jeltánc címmel.
 
A Tungsram Hevesi Versmondó Kör Szólásért való ének című előadóestjét követőne verskoncertek sora jön, fellép többek között a Role együttes és a Folktarisznya. 

Részletes program a www.versfesztival.hu oldalon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.