Telekom

Közösségi e-könyv-írás: szólj bele!

Alakítsd, szólj bele hazánk első közösségi e-könyvének történetébe! A mai napon induló online regényírással bárki részese lehet az ország első közösségi e-könyvírásának!

2014.09.30 11:48ma.hu
Fotó: Telekom

Az október 18-án megrendezendő Olvasás Éjszakája eseményre elkészülő közösségi e-könyv célja, hogy közelebb hozza az írót az olvasóhoz és az olvasókat az alkotáshoz. A közös alkotómunka során Ungvári Tamás és Kelecsényi László neves szerzőpáros végigvezeti az érdeklődőket az e-könyvírás folyamatán – miközben az olvasók menet közben szavazatukkal befolyásolhatják az e-regény alakulását. Minden fejezetet követően kétfelé ágazik a cselekmény, amely pontoknál az érdeklődők szavazataikkal dönthetnek a regény főhőseinek további sorsáról.

A végső, befejező epizódot az Olvasás Éjszakája programsorozat részeként a szerzők jelenlétében, a budapesti Akvárium Klubban lehet megismerni. Az elkészült mű pedig később díjmentesen letölthető lesz a Telekom txtr e-könyv áruházából! A történet menetét befolyásoló szavazatokkal ráadásul még közelebb lehet kerülni az e-könyvek világához: ugyanis minden szavazó 15%-os kedvezményre jogosító Telekom txtr e-könyv vásárlási utalványt kap, ezen kívül a Telekom 5 darab txtr Beagle e-könyvolvasót is kisorsol közöttük!

További részletek és a játékszabályzat ezen az oldalon található.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.