Több mint 12 órás hiphop maraton

Festival 4 You a komáromi Monostori Erődben

A hazai élvonal számos képviselője fellép a Festival 4 You könnyűzenei fesztiválon július 18-án és 19-én a komáromi Monostori Erődben.

2014.07.13 01:30MTI
Forrás: Wikipedia

Mások mellett a Quimby, a Kiscsillag, az Anna and the Barbies, a Magna Cum Laude, Odett és a New Level Empire lép színpadra a fesztivál két napján.

A komáromi Monostori Erődben kora délutántól éjszakáig két színpadon lesznek párhuzamosan koncertek és dj-k közreműködésével egészen hajnalig szól a zene. A Fesztiválkalauz színpadon július 19-én szombaton 14 órakor kezdődik a hiphop maraton a stílus legkedveltebb képviselőivel, többek között a Hősök, Majka feat. Curtis, Essem, Den & Szánsi, a Jégóriások és a Wizards fellépésével.

A belépőjegy nemcsak a koncerteket, hanem a szabadidős programokon történő részvételt is tartalmazza. Lesz vidámpark, élő csocsó, vízi foci, airsoft, egészség-tanácsadás, bodybuilding-bemutató, kisvonat Komárom belvárosától az erődig, floorball, íjászat, amerikaifoci-bemutató, kalandpark, valamint az extrém sportok kedvelői számára ugrótorony.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.