Szeptemberi izgalmak!

Adrenalin bomba az HBO-tól!

Az első őszi hónap nagy adag adrenalinnal kecsegteti az HBO nézőit, hiszen a horrorfilm maraton mellett olyan filmek kerülnek bemutatásra, mint a Kígyók a fedélzeten vagy a Krédó. Az alábbi összeállításban a legizgalmasabb premierek közül mutatunk be néhányat.

2008.08.22 19:10ma.hu

Ritka műfaj ugyanis kicsiny hazánk virágzó filmiparában az akciófilm, de Novák Eriknek sikerült megvalósítania. 

A Zuhanórepülés története szerint Theo, a nagyvárosi zsivány, miután kiszabadult a börtönből, szeretne új életet kezdeni: egy hajóra készül, hogy bármixerként dolgozzon. Első útja mégis egy bárba vezeti, ahol minden a régi, a haverok, a buli, a zene, sőt még Melinda, a szexi sztriptíztáncosnő is, aki másfél év alatt sem szeretett ki a fiúból. 

Feltűnik azonban egy lány, aki egészen más, mint az eddigiek, akiket Theo ismert és szeretett. A férfi megbabonázva keresi őt mindenütt. Iva (Baranyai Vera) a fiú számára legváratlanabb helyen bukkan fel: egy bűnöző házában… A drogok és a bűnözés világa pedig ugyanolyan, mint volt, előkerülnek az autók, fegyverek és rendőrök, majd beindul a gépezet.

Tévépremier: szeptember 19. 20:00 

A Kígyók a fedélzeten című film Hawaiira repít, ahol a fiatal Sean brutális gyilkosság szemtanúja lesz terepbiciklizés közben. A rettegett maffiózó, Eddie Kim a szeme láttára végez egy neves Los Angeles-i ügyésszel. Sean az egyetlen, aki börtönbe juttathatja a gengsztert, ehhez viszont először is Los Angelesbe kell vinni őt a zsaruknak, mielőtt Kim emberei elkapnák. A cseppet sem könnyű küldetés Nevill Flynn FBI-ügynökre vár. Utasszállító géppel indulnak, ám valaki leadja a drótot Kimnek. 

A gengszter utasítására különböző méretű és alakú mérges kígyók százait csempészik a gép rakterébe, majd a felszállást követően elszabadulnak.

Az HBO műsorán: szeptember 5. 20:00 

A Krédó modern, természetfeletti erőkkel játszó horrorfilm, amely az emberi psziché sötét oldalát vizsgálja, és a rettegést, amely a legsötétebb dolgokat hozza ki az emberből. 

A Londonban forgatott film egy csoport teológushallgató elhatározásával indítja el történetét, akik hitüket úgy szeretnék próbára tenni, hogy bebizonyítják a pokol létezését. Rituális démonidézésüket követően a tanulókat holtan találják, melynek oka kétségtelenül öngyilkosság. 

Tévépremier: szeptember 12. 20:00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.