Koncert az Újszegedi Szabadtéri Színpadon!

Berki Tamás és Ron Ringwood a Szegedixie-n!

Augusztus 16-án az Újszegedi Szabadtéri Színpadon ismét megrendezik a nagysikerű Szegedixie gálát. A különleges előadásnak a hagyományokkal ellentétben idén két férfi sztárvendége lesz.

2008.08.15 16:10ma.hu
Berki Tamás

Az Újszegedi Szabadtéri Színpadon Berki Tamást láthatja-hallhatja majd a közönség. A korábbi konferanszié ezúttal mint énekes mutatkozik be, szinte mindegyik zenekarral lesz közös produkciója. 

A házigazda Storyville Jazz Band vendége az amerikai énekes, Ron Ringwood lesz, a világhírű művész szólóban először lép fel hazánkban. Ringwood a gospel zene európai úttörői közé tartozik, immár 20 éve honosítja ezt a zenei irányzatot Németországban. 

Stílusában, előadásmódjában ötvöződik a néger spirituálé, jazz, blues és a funk. Alapító tagja az idei Szigetre meghívást kapott Ron Ringwood's Gospel Messengers nevű formációnak. 

A gálán a vendéglátók mellett a Molnár Dixieland Band, a Hot Jazz Band és a Lucky Boys is játszik. A műsor 19 órakor kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.