Álhír a zenekar érkezése

Ne dőlj be, nem jön a Cure az EFOTT-ra

A rajongók közt szélsebesen terjed a hír, miszerint az idei EFOTT egyik világhírű sztárvendége a The Cure zenekar lesz. A főszervező elmondta, mi igaz a hírből.

2014.01.08 12:03ma.hu
Fotó: MTI

Felröppent a hír, hogy az idei EFOTT fellépői között ott lesz a The Cure is. A találgatások és további félreértések elkerülése végett Maszlavér Gábor fesztiváligazgató adott tájékoztatást a ma.hu-nak.

„Örülünk, hogy már januárban felvetődnek olyan húzónevek az idei EFOTT kapcsán, mint a The Cure, és sokakat foglalkoztat, hogy mivel készülünk. Robert Smith zenekarával ugyan nem tárgyalunk, de ahogy a korábbi években, idén is nagyon színes programmal várjuk majd a fesztiválozókat. A legnépszerűbb előadók koncertjeitől kezdve a színházi produkciókon át a sportos megmozdulásokig minden helyet kap az EFOTT-on. Hónapok óta ezen dolgozunk, és februárban egy-két konkrétumot is elárulunk már.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.