Ördögkatlan Fesztivál különleges helyszínen!

A Bárka Színház délre hajózik augusztusban!

Hamarosan egy rendhagyó helyszínen születik meg az Ördögkatlan Fesztivál Baranya megyében, melynek szervezője a Bárka Színház.

2008.07.23 18:40ma.hu

A Bárka Színház megtalálta legújabb fesztiválja számára az ideális helyszínt az ördög szántotta hegyet.  A legenda szerint az ördög egy szépséges harsányi lány, bizonyos Harka kezének elnyerése érdekében vállalta, hogy a hegy mészkövét egy éjszaka alatt felszántja, de végül is belebukott. 

A felszántott rész barázdái megmaradtak, sőt, a balkísérlet eredménye lett a monda szerint a siklósi, a beremendi hegy, de még a harkányi fürdő kénes vize is. 

A Bárka Seress (Seress Zoltán, a színház új igazgatója Alföldi Róbert után) nevű új kapitánya azt mondta a minap: a születés sírással jár, és igen, biztosan lesznek nehézségek, apró döccenők, akár kudarcok, de biztos a sikerben. Mert sokakkal együtt akarja, dolgozik érte, és mert kedvelt színielőadásába kapaszkodva kellő ártatlansággal újra és újra kimondja: "muszáj mulatságnak lenni". 

A fesztivál időpontja: 2008. augusztus 7-8-9. 
Helyszíne: Palkonya, Nagyharsány, és Kisharsány

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.