Száz bohóc és több ezer gyermek

Nevettetők egy helyen: II. Oximix Bohócparádé a Városligetben!

Június 8-án második alkalommal rendezik meg az Oximix Bohócparádét - Bohóc-világrekord, sztárok és fergeteges program kavalkád várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Fergeteges hangulat a tavalyi Oximix Bohócparádén! képgaléria

2008.05.30 18:15ma.hu

Száz bohóc és több ezer gyermek fog együtt szórakozni június 8-án, a budapesti Városligetben megrendezendő II. Oximix Bohócparádén.

A fergeteges programok mellett vélhetően világrekordot állítanak fel a bohócok, hiszen még soha nem volt egy helyen annyi nevettető, mint amennyit a II. Oximix Bohócparádéra várnak.

A Fővárosi Állatkert előtt 14 órakor indul az a hatalmas kamion, melyen számos bohóc, zenekar, és sztár szórakoztatja a gyerekeket.

A kamion első állomásánál, az Állatkert és a Széchenyi Fürdő közötti területen vetélkedők, vicces feladatok várják a gyerekeket, melyek megoldásában a FAWA Médiaválogatott tagjai segítenek.

A Fővárosi Nagycirkusz előtt A Kiválasztott című műsorban megismert Lui mágikus bemutatójával szórakoztatják az érdeklődőket, majd a Vidámpark előtti területen bohóc produkciókat láthatnak a gyerekek, közös daloláson, sikító -és kiáltó versenyen, valamint bohóc szépségversenyen (a beöltözött gyerekek közül) vehetnek részt.

A színes programokat még színesebbé teszik a sztárok, akik aktívan részt vesznek a bohóckodásban. Kefír, Beleznay Endre, Pintácsi Viki és Szandi, Ács Bálint, Ricky, Czanik Balázs, Leó és Müller Attila bohócnak öltözve szórakoztatja a közönséget.

További információ: www.bohocparade.hu

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.