Napozzon és repüljön!

Döntse meg a napozási világrekordot a Városligetben!

A városi napozás világrekordjának megdöntésére várnak napfürdőzőket május 24-én a budapesti Városligetben, az aznapra stranddá varázsolt Műjégpályán.

2008.05.21 18:30ma.hu

A városi napozás világrekordjának megdöntésére várnak napfürdőzőket május 24-én a budapesti Városligetben, az aznapra stranddá varázsolt Műjégpályán.

Az egész napos, ingyenes esemény keretében a Guinness rekordkísérlet mellett számos program – többek mellett – strandlabdarúgó mérkőzés, Norbi és Réka beach aerobic show, Bagi-Nacsa poénok valamint Anselmo Crew, United és Ladánybene koncert is várja az érdeklődőket.

Az 50 legszerencsésebb résztvevő pedig nyolc napot tölthet majd Korfun partnerével.

Az ország első napfürdő-partyját rendezik május 24-én a Városligeti Műjégpályán. A beach hangulatot idéző helyszínen egész nap változatos programok, sztárfellépők, koncertek, bikini-divatbemutató, topmodellek és természetesen értékes nyeremények várják majd a nagyérdeműt.

A nap fénypontja a Guinness kísérlet lesz, amikor kiderül, hogy a május 24-i jeles esemény bekerül-e a világrekordok sorába. Az 50 legszerencsésebb résztvevőt – partnerével – az IBUSZ különgépe repíti majd Korfura, ahol 8 napig folytathatják a napozást!

Természetesen a szervezők gondoltak az UV sugárzás veszélyire is, ezért a kísérlet – a sugárzás szempontjából kritikus időszak után - 15 órakor kezdődik és ingyen naptejet is osztogatnak.

A napfürdő-party házigazdája Bagi Iván és Nacsa Olivér lesz s a szerencsés nyerteseket Debreceni Zita, Zimány Linda és Dukai Regina sorsolja majd ki.

Részletes program:

11.00 -től Regisztráció, gyermek- és sportprogramok kezdete
12:00 - 13:00 A Magyar Strandlabdarúgó Válogatott bemutató mérkőzése Détári Lajos vezetésével
13:00 - 13:15 Gördeszka bemutató
14:00 - 15:00 Norbi és Réka beach aerobic show-ja Hamvai P.G.-vel 14:00 - 14:15 Gördeszka bemutató
15:00 - 15:45 Napozási Guinness-rekordkísérlet és Cosmopolitan Beach Tour-divatbemutató az idei nyár legtrendibb fürdőruháival
15:45 - 16:30 Bagi - Nacsa duó
16:30 - 18:00 Anselmo Crew koncert
18:00 - 18:45 50 db 2 személyes korfui nyereményút és egyéb értékes nyeremények sorsolása
18:45 - 20:15 United koncert
20:15 - 22:00 Ladánybene 27 koncert Továbbá strandfoci, strandröplabda, nyári korcsolyapálya, gördeszkapálya, mászó-fal, gumiasztal, fejlesztő- és logikai játékok, büfé, és még sok más.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.