Performansz és ingyen koncert

Olyan furcsa vagy ma - A Tünet Együttes előadásai májusban

Május 2-án Barabás Lőrinc Eklektric ingyenes koncertje után újra látható lesz a Gödörben a méltán népszerű Olyan furcsa vagy ma című performansz - Budapesti évad idén a Trafóban zárul, a februárban bemutatott Nincs ott semmi - avagy alszanak-e nappal az álmok című produkcióval, de ellátogat a Tünet Együttes Szegedre is.

2008.04.28 16:55ma.hu

Május 2-án Barabás Lőrinc Eklektric ingyenes koncertje után 22.30-kor újra látható lesz a Gödörben a méltán népszerű Olyan furcsa vagy ma című performansz, Kelner Krisztián elektromos gitárimprovizációjával és a Kiégő Izzók vetítésével. Mindenkinek, aki szereti!

A budapesti évad idén a Trafóban zárul, ahol 8,9-én 20.30-tól ismét látható a februárban bemutatott új produkció, a Nincs ott semmi – avagy alszanak-e nappal az álmok, amelyről Török Ákos a Színház c. folyóirat áprilisi számában így ír:

„A Nincs ott semmi jó sodrású, ötletgazdag, költői vénáról és dramaturgiai érzékről egyaránt tanúskodó produkció. Az ember külsővé tett belső félelmeiről, világba böfögött démonairól és az ezek okozta csendes, hétköznapi tönkremeneteléről szól.”

Aki még nem látta, ne hagyja ki! Ezután Szegedre látogatnak, ahol 14-én a Régi Zsinagóga terében mutatják be a Szeánszot, majd 23-án a Veszprémi Táncfesztivál keretében a Buddha szomorú - avagy ne mássz fel, mert leesel c. darabot játsszák sok rangos alkotó izgalmas munkái között.

És végül egy ajánlat mindazoknak, akik a sok jó darabtól megcsömörlöttek: A TÁP Színház a Medaiwave keretében Tápon tart nyitott workshopot a rossz színházról.

Napközben vidám hangulatú kiscsoportokban égetik magukat egymás előtt a résztvevők, este pedig nyilvánosan, szervezett keretek között.

Május 1-jén Szabó Réka tartja a műhelymunkát, amelynek teljes programjáról és a jelentkezés módjáról a www.tapszinhaz.hu oldalon olvashatnak.

Bővebb információt, és a 2007/2008-as teljes évadprogramot a www.tunetegyuttes.hu oldalon a hírekben találja meg.

Az előadásokra jegyet a színházak jegypénztáraiban, és közvetlenül a társulattól is rendelhet a jegy@tunetegyuttes.hu e-mail címen.

Jegyeket a színházak jegypénztáraiban, vagy a Font Antikváriumban vásárolhat minden hétköznap 10 és 18 óra között (Andrássy út 56, az Oktogontól 1 perc a Liget felé, tel.: 332 1646).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.