A profil és a színvonal marad

Gödör helyett az Akváriumban lubickolhat a nagyérdemű

Muraközy Péter, a kulturális centrum leendő programszervezője elmondta: februártól Akvárium néven működik a Gödör Klubnak eddig otthont adó Erzsébet téri épület.

2012.01.24 15:20MTI

Muraközy Pétert február 1-jei hatállyal bízta meg a klub programszervezői feladatainak ellátásával a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Vagyonkezelő Központja, valamint a Design Terminál Nonprofit Kft.; az ingatlan működtetését a Design Terminál veszi át.
   
Az új programszervező korábban elmondta: az Akvárium meg kívánja őrizni a Gödör Klub eddigi profilját és színvonalát. Muraközy Péter feladata lesz a Design Terminállal történő együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása és a Gödör-beruházás befejezésének koordinálása. Az átadás-átvétel február elején tíznapos szünettel jár, ezt követően a klub programjai a beruházással párhuzamosan is futnak majd, az építkezés várható befejezéséig, 2013 végéig.
   
A Gödör Klubot kilenc éve működtető Uni-co Kft. vezetői korábban közölték: a klub elnevezése az építésziroda szellemi tulajdona, így annak használatát nem engedélyezik az új működtetők számára.
   
Hunyadi Réka, a Gödör Klub zöld, civil és szociális programokért felelős szervezője közölte: január 29-30-án a Víg végnapjaink elnevezésű összművészeti fesztivállal búcsúznak eddigi otthonuktól, majd január végén ünnepélyesen leveszik az épületről a Gödör Klub nevet.
   
Mint hozzátette, jelenleg még keresik azt a budapesti ingatlant, ahol a Gödör Klub folytathatja működését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.