Upside down

Fantasztikus előzetes: egymás fejére nőtt a két sci-fi város

A szerelem akkor sem egyszerű, ha az ember a távoli jövőben, groteszk körülmények között gyakorolja.

2012.01.03 10:33ma.hu

Így első blikkre a bemutató képi világa a Dark Cityre hajaz talán a leginkább, ami azonban alapkoncepciónak ott a kopasz agyszipka földönkívüli volt, itt az egymásba tükörszerűen fordult két világ meséje. Értsd: ha felnézel, nem az ég kacsingat, hanem egy másik Föld les vissza rád. Ez eddig csupán egy frappáns ötlet, az alkotók azonban becsomózzák az egészet egy remélhetőleg kellően (khm-khm) "földhözragadt" szerelmi szállal is - a Pókember-mozikból mindenképp ismerős Kirsten Dunst láthatóan majd eleped a nagyjából elsőfilmes Jim Sturgess után, aki lehozná az égből is a kedvesét, ha a helyiek megengednék. De nem engedik.

Az előzetes imponáló, hogy Juan Diego Solanas rendező mit hoz ki a kész műből, hamarosan kiderül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.