2 év szünet után újra morognak

Visszatér a zeneipar dzsungelbe a Tigris

A szolnoki punk-rock reggae zenekar 2 éve szüntette be a munkát egy-egy teltházas szolnoki és budapesti koncerttel - ám idén a tagok úgy döntöttek, hogy újra felvesznek pár közös szerzeményt.

2011.12.16 08:30ma.hu

A Copy Cont is tagjai között tudó banda jelenleg legfrissebb, Futnak a percek című felvétele a napokban érkezett a dalok.hu csapatához egyenesen a stúdióból, és karácsonyi meglepetésként teljes egészében meghallgathatóvá tették.

A készülő TIGRIS – 2012 maxi három felvétele közül a második szilveszter napján debütál ugyanitt, a harmadik jövő év elején.

2008-as megszűnésekor már országosan is népszerű banda az első korszakában mindössze egy nagylemezt és egy maxit jelentetett meg, s most – újraéledésük hajnalán 3 új számmal rukkolnak elő. A csapat az eredeti felállásban dolgozik, és most is minden adott lesz ahhoz, ami a Tigrist ismertté és elismertté tette: a hazai színtéren teljesen egyedi módon keverik a lazább és keményebb stílusokat. Lendületes, feszes zene, dallamos refrének sok vokállal, dancehall, reggae, punk/rock-riffek és ugye a szövegek: a műfajnak megfelelően zöldek, és füstösek.

A csapatot az energikus élő előadásmód keresett fesztiválfellépővé tette, és ha sikerül összeegyeztetni a tagok elfoglaltságait akkor néhány alkalommal talán élőben is bemutatják majd a régi és új szerzeményeket.

A vadiúj TIGRIS dal meghallgatható ITT: www.dalok.hu/tigris

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.