Avonlea-i kalandok, amikor csak akarja

Végre DVD-n: itt a Váratlan utazás!

A magyar tévénézők végre otthon is élvezhetik a 7 évad alatt 91 epizódot megélt kanadai Váratlan utazás című sorozat első évadát, amely eredeti szinkronnal, szélesvásznú, felújított verzióban szerezhető be decemberben.

2011.12.09 12:15JT Press

Édesapja üzleti problémái miatt Sara Stanley (Sarah Polley) elhunyt édesanyja rokonaihoz, a King családhoz kerül a bájos Avonlea városába, a kanadai Prince Edward-szigetre. A család tagjai eleinte idegenkedve fogadják az új jövevényt.

A vénlány Hetty King (Jackie Burroughs) csupán kötelességet lát benne, amit teljesítenie kell néhai húga felé, és unokatestvérei, a beképzelt Felicity (Gema Zamprogna) és a kópé Felix (Zachary Bennett) sem fogadják jó szívvel a kislányt, de Sara idővel új barátokra lel, és mindenki szívébe belopja magát.

A Váratlan utazás "gyermekei"


A sorozat a felújításnak köszönhetően a magyar rajongók számára eddig nem látható kiváló minőségben, de az eredeti magyar szinkronnal jelenik meg igényes csomagolásban az Avonlea Média kiadásában. A DVD kiadás 4 lemezt tartalmaz igen korrekt extrákkal: négy kisfilm és a szereplők életrajza. A kiadó a tervek szerint 2012-ben a második évadot is piacra dobja számos extra kíséretében.

A Váratlan utazást 140 országban vetítették hatalmas sikerrel. Montgomery és Anne a japánok nagy kedvence, a neten japán nyelvű rajongói weblapok is találhatók. A turizmus a Prince Edward-sziget fő bevételi forrása, és szinte teljes mértékben Montgomeryre és Anne-re épül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.