Nicolas Winding Refn: Drive

A nap híre: mégis bemutatják itthon Cannes legcoolabb moziját

Sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán talál-e elég bevállalós forgalmazót, mától azonban biztos: Nicolas Winding Refn Drive című mozija meglelte az útját a hazai filmszínházakba.

2011.08.03 13:04ma.hu

Bennfentesek már Cannes előtt is igazi meglepetésről suttogtak, ám a fesztivál Legjobb Rendezőnek járó díja még a tamáskodókat is meggyőzte arról, hogy a dán Nicolas Winding Refn a Pusher-trilógia után ismét valami szemkápráztatót tett le az asztalra.

Az azóta jócskán körülrajongott Drive-ban Ryan Gosling egy olyan profi sofőrt alakít, aki sajátságos vállalkozása során rablókat segít a rendőrök elől való meglépésben, egyszer azonban egy lány miatt olyan melónak vág neki, melyet talán nem is lett volna szabad bevállalnia.

A kritikusok igazi adrenalinbombáról beszélnek: a filmet hozzánk a Fórum Hungary hozza el szeptemberben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.