The Royals: Prince Harry címmel jelenik meg

Harry hercegből képregényfigura lesz

A Bluewater Productions kiadóvállalat, amely egész sorozatot szentel a brit uralkodóház tagjainak, bejelentette: képregény készül Harry herceg életéről.

2011.07.29 18:52MTI

A The Royals: Prince Harry című 32 oldalas képregény augusztus 24-én jelenik meg - közölte csütörtökön a kiadó, amely az áprilisi királyi esküvő kapcsán már Vilmos herceg és választottja, Kate Middleton életét is publikálta képregényes formában.
   
A Bluewater nemcsak a királyi család tagjait mutatja be képregényben, hanem olyan világsztárok pályafutását is megrajzoltatta, mint a popdíva Lady Gaga, a kamaszként befutott énekes, Justin Bieber vagy a focista David Beckham.
   
A Harryről szóló füzet a kiadó ígérete szerint beszámol majd arról, hogyan nevelték szülei, Lady Diana és Károly herceg, de vad mulatozásait és katonai kiképzését is megismerhetik az olvasók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.