Legalább húsz halottja van a balesetnek

Szakadékba zuhant egy utasokat szállító busz Peruban

Legalább húszan meghaltak, s további 25 utas megsebesült, amikor egy zsúfolt autóbusz egy száz méter mély szakadékba zuhant Cuzco tartományban, Limától 1200 kilométerre délkeletre, helyi idő szerint pénteken kora reggel.

2011.04.02 08:47MTI

A perui rendőrség közlése szerint a baleset a Cuzcót Paucartambóval összekötő hegyi úton egy kanyarban történt, a tengerszint felett 3000 méter magasan, Sipascancha Alta településnél. Az autóbuszon hatvanan utaztak.
   
A Virgen del Carmen közlekedési társaság autóbuszának balesetét minden jel szerint a sebességtúllépés, illetve a sűrű köd okozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.