Ki az iidősebb a két tojás közül?

Ikreknek születtek - egy év különbséggel

Egy év különbséggel - más esztendőben, más hónapban, más napon - született ikerpár az Egyesült Államokban: nem a szülés húzódott el nagyon, hanem éppen szilveszter éjén történt.

2011.01.05 10:08MTI

Az ikerpár kétpetéjű. Az egy perccel idősebb lányka még 2010-ben született, az esztendő utolsó percében, öccse egy perccel később követte, ő már 2011-ben jött a világra.

Az évválasztó ikerszülés Chicagótól 130 kilométerre, Machesney Park településének kórházában történt.

Bár a gyerekeket csak január végére várták, az orvosok komplikációk elkerülése végett császármetszés mellett döntöttek. Szilveszter estéjére ütemezték a műtétet, de nem pont éjfélre - akkorra koccintást tervezhettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.