Lövöldözés áldozata lett az eltűnt férfi?

Meggyilkolták Malajziában a Part Fesztivál ügyvezetőjét?

Meggyilkolták a Part Fesztivál ügyvezetőjét Malajziában - tudatta egy Sz.J. monogramú levélíró, aki szerint Kuala Lumpurtól nem messze lövöldözésben halt meg a férfi. Az ORFK egyelőre nem erősítette meg ezt.

2010.10.21 13:35ma.hu

Malajziában lövöldözés áldozata lett Kocsipéter Gergely, a Part Fesztivál ügyvezetője - tudatta egy Sz.J. monogramú levélíró a médiával. Közlése szerint a főváros Kuala Lumpurtól 30 kilométerre, délre október 20-án ölték meg a férfit.

Az informátor szerint a hírt megerősítette a tartományi rendőrfönök és egy ukrán testőr is. A hirado.hu az ORFK-t megkereste az ügyben, de egyelőre nem kaptak választ, van-e bármilyen információ Kocsipéter Gergelyt illetően.

Nyáron lehetett olvasni arról, hogy a Part Fesztivál szervezőit csalás és sikkasztás gyanúja miatt keresi a rendőrség, mivel a sorozatos hitegetés után végül lefújták a rendezvényt. Egyes információk szerint 20 millió forint a vissza nem fizetett jegyek értéke.

A szervezők később elismerték hivatalosan, hogy a fesztivál nem lesz megtartva, ám Kocsispéter Gergely, akkoriban a fesztivált kitaláló Agárd Zenei Fesztivál Kft. ügyvezető igazgatója ígéretet tett arra, hogy a jegy árát mindenki vissza fogja kapni. A férfi ezután nem sokkal eltűnt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.