Senki sem sérült meg

Pokolgép robbant egy dán városban

Pokolgép robbant csütörtök reggel a nyugat-dániai Aarhusban egy ifjúkorúaknak fenntartott fegyintézet igazgatási épülete közelében - közölte a helyi rendőrség.

2010.06.17 13:52MTI

A detonációban senki nem sebesült meg, öt vagy hat parkírozó gépkocsi megrongálódott, és néhány közelben lévő ház ablaküvegei betörtek.

A robbantás célpontja egy magánautó volt, amelynek a tulajdonosa gyakran járt ebben a börtönben, és személyazonosságát a rendőrség ismeri - közölte egy nyomozó.

A vizsgálat még nem derítette ki, hogy a pokolgépet a kocsi alá vagy annak közelében helyezték-e el. Egyelőre az sem ismeretes, hogy mi volt a merénylet indítéka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.