Idegsokk a lottón?

Ötven milliárdot nyert- lehet, hogy nem is tudja

266 millió dollárt - csaknem 50 milliárd forintot - nyert lottón az Egyesült Államokban valaki, ám nem zárható ki, nem tud róla.

2010.05.06 10:58MTI

Az illető egy Los Angeles-i étteremben vette a szelvényt 1 dollárért. A sorsolás kedden volt, de még nem jelentkezett senki a nyereményért.

Az étterem tulajdonosa valószínűleg izgatottabb, mint a nyertes, mivel a szabályok szerint - és a lottó értékesítését ösztökélendő - a nyeremény fél százalékával azonos összeg illeti a szelvény eladóját.

Ez jelen esetben 1,3 millió dollár - több mint 200 millió forint -, ami már önmagában is tekintélyes nyeremény. A Mega Millions nevű lottón ez minden idők 8. legnagyobb nyereménye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.