Merénylet

Fico már nincs életveszélyben

Tomas Taraba környezetvédelmi miniszter a BBC Newshour című műsorában elmondta, Robert Fico túl van az életveszélyen.

2024.05.16 05:55ma.hu

„Súlyosan megsérült: az egyik golyó a gyomrába fúródott, míg a másik egy ízületet ért. Azonnal kórházba szállították, majd megműtötték” – mondta.

Taraba hozzátette, rendkívül megdöbbentették a történtek. „Ha jól tudom, szerencsére a műtét jól sikerült. Remélem, hogy végül túléli, jelenleg nincs életveszélyes állapotban” – hangsúlyozta.

A tárcavezető azzal vádolta meg az ellenzéki pártokat, hogy „hamis narratívákat” alkalmaznak, és Ficót „szörnyetegnek” állítják be, ezek pedig szerinte nem tartoznak a demokrácia értékeihez - írta az Újszó.com.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.