Illegális bevándorlás

Bild: a bíróság nem ítélte el a 15 éves lányt megerőszakoló migránsokat

Egy fiatal férfiakból álló banda csoportosan támadott meg egy ittas, akkor 15 éves lányt éjszaka egy városi parkban, és megerőszakolták.

2023.11.29 13:31MTI

Óriási felháborodás keltett Németországban, hogy a bíróság nem ítélte el a migránsokat, akik megerőszakoltak egy 15 éves lányt - írta a német Bild című lap.

A lap felidézte: 2020 szeptemberében egy fiatal férfiakból álló banda csoportosan támadott meg egy ittas, akkor 15 éves lányt éjszaka egy városi parkban, és megerőszakolták. A nyomozók legalább kilenc különböző elkövetőtől származó spermiumnyomokat találtak.

Közölték: a bíróság a legfiatalabb vádlottat, egy most 19 éves iránit két év és kilenc hónap szabadságvesztésre ítélt. Nyolc másik vádlott (20-23 évesek) büntetésének végrehajtását próbaidőre felfüggesztették vagy előzetes próbaidőt szabtak ki rájuk. Ilyen esetekben hat hónapon belül születik döntés arról, hogy a büntetés felfüggesztett marad-e, vagy az elítéltnek börtönbe kell vonulnia. Egy 23 éves vádlottat felmentettek.

A cikkben megjegyezték: a kilenc vádlott közül nyolcnak migrációs háttere van.

Azt is írták, hogy a tartományi törvényszék ifjúsági kollégiuma előtt zajló eljárás másfél évig tartott, az elkövetők és az áldozat fiatal korára tekintettel a nyilvánosság kizárásával folytattak le. Mivel azonban a bűncselekmény felháborodást váltott ki, a bírák engedélyezték a keddi ítélethozatal egy részének meghallgatását.

Kitértek rá: az összes védőügyvéd felmentést kérvényezett, és azzal érveltek, hogy a férfiak nem ismerték fel, hogy a lány nem járult hozzá a szexuális aktushoz, a vádlottak nagyon megszenvedték a vádakat és a hosszú tárgyalást, "ráadásul fiatal férfiak voltak, akik a tesztoszteron hatása alatt álltak".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.