USA

Donald Trump Soros György fiáról: Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényezetett kis degenerált nyerjen

Degeneráltnak nevezte Soros György fiát a volt amerikai elnök.

2023.09.12 11:03ma.hu

Szeptember elején jelent meg a Post Millenial nevű oldalon egy írás arról, hogy Soros György fia, a 37 éves Alex Soros bejelentette, hogy átcsoportosítja a forrásait és mindent megtesz annak érdekében, hogy Donald Trump ne nyerje meg a 2024-es elnökválasztást.

A cikk most elért Donald Trumphoz is, aki hevesen reagált Soros szavaira és szándékaira - szúrta ki a 24.hu.

"Nem hagyhatjuk, hogy ez az elkényeztetett kis degenerált nyerjen. Az apja irányítja a Kerületi ügyészséget és az Államügyészséget Amerikában. Elpusztítják a hazánkat. Mitch McConnell segít nekik ebben, mert SEMMIT sem csinál! A Republikánus Párt SZÉGYENE! LEGYETEK KEMÉNYEK, REPUBLIKÁNUSOK!" - üzente a Truth Sociel-ön Trump.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.