Koszovóizavargások

Szijjártó: repeszsérülések miatt kellett műteni az egyik magyar katonát

A külügyminiszter szerint négy békefenntartót ápolnak kórházban a koszovói zavargások után.

2023.05.30 07:41MTI

Rövid helyzetjelentést tett közzé hétfő éjjel Szijjártó Péter a koszovói zavargásokban megsebesült magyar békefenntartó katonák állapotáról.

"Pristinai nagykövetünk, Bencze József az imént látogatta meg az amerikai kórházban azt a négy magyar katonát, akik repeszsérülések miatt szorulnak ellátásra. Közülük egy honvédet kellett megműteni, de szerencsére egyikük állapota sem életveszélyes" - áll a külügyminiszter hétfő éjjeli Facebook-posztjában.

A Magyar Honvédség hétfő éjjel katonaorvosi csoportot küldött Koszovóba, hogy ellássák, és ha kell, haza is hozzák a sebesült magyar békefenntartókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.