Állati

Zöldre festett tyúkot próbált papagájként eladni egy pakisztáni csaló

Elég gyorsan lebukott.

2023.05.22 11:27ma.hu

Nem esélyes az év vállalkozója címre az a pakisztáni férfi, aki úgy próbált pénzt szerezni, hogy zöldre festett egy tyúkot, majd nekiállt azt az interneten árulni papagájként, írja az RTL.

Az állat viszonylag olcsón kelt volna el: a férfi 6500 rúpiát, azaz nagyjából nyolcezer forintot kért szegény tyúkért. Azt azért odaírta az ajánlat mellé, hogy az állat sajnos nem tud beszélni.

A csaláson nagyjából egy pillanat ezredrésze alatt láttak keresztül a potenciális vásárlók, és a Karachi tartományból származó férfiból azóta gyakorlatilag mém lett: többen megorroltak a csalóra, de számos felhasználó csak röhögni tudott a mutatványon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.