Botrány

Orgiavideó miatt brit elit katonák ellen nyomoznak

Több tucat elit ejtőernyős állítólag filmre vette, amint egy nővel szexeltek, akit a laktanyájukba csempésztek be.

2022.06.09 07:00ma.hu

A brit hadsereg vizsgálatot indított, miután a The Sun beszámolója szerint a 16. Légitámadó Dandár több tucat elit ejtőernyősét állítólag filmre vették, amint szexeltek egy nővel, akit a bázisukra csempésztek.

Azt nem tudni, hogy pontosan mikor történt az eset, de állítólag az Essexben, Colchesterben található Merville laktanyában történt. A lap azt állítja, hogy az incidensről készült videókon a bázis különböző területein szexuális közösülés látható, és az egyik videóban állítólag félmeztelen katonák szalutálnak egymásnak, miközben egyikük egy vörös hajú nővel közösül.

Egy katonai forrás a Timesnak elmondta, hogy a videók "eléggé részletgazdagok", és "egyetlen nőt ábrázolnak, aki több katonával közös megegyezésen alapuló szexben vesz részt". A nő feltehetően egy civil, akit a laktanya területére csempésztek.

A jelentések szerint a Királyi Katonai Rendőrséget is bevonták, hogy kivizsgálják, hogyan jutott be a nő a táborba, és ellenőrizzék, hogy történt-e más illegális tevékenység a bázison.

A katonák feltehetően az ejtőernyős ezred 3. zászlóaljához tartoznak a 16. légi támadó dandárhoz, amelyet "speciálisan kiképzett" erőként írnak le, amely "ejtőernyős, helikopteres és légi leszállásra alkalmas felszereléssel rendelkezik".

A hadsereg szóvivője hangsúlyozta, hogy "a hadsereg a legmagasabb viselkedési normákat várja el minden alkalmazottjától. Bárki, aki nem tartja be ezeket a normákat, az ellen vizsgálatot fog indítani, és megfelelő intézkedéseket foganatosítanak ellene".

Megerősítette, hogy a Királyi Katonai Rendőrség több olyan videót is vizsgál, amelyeken látszólag a hadsereg személyzete érintett, de azt mondta, hogy "nem lenne helyénvaló" további kommentárokat adni, amíg a vizsgálat folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.