Tragédia

Alec Baldwin azt mondja, nem érzi magát felelősnek a lövöldözésért

A hollywoodi színész halálos lövést adott le egy operatőrre, amikor elsütött egy kellékfegyvert.

2021.12.03 18:48Sós Éva

Alec Baldwin hollywoodi színész tagadta, hogy "bűntudatot" érezne Halyna Hutchins operatőr forgatáson történt halálos lövöldözése miatt, és azt mondta, hogy bár az eset hatással lehet a karrierjére, nem tartja magát felelősnek.

Az ABC televízióban, George Stephanopoulosnak adott, csütörtök este teljes terjedelmében sugárzott interjújában a Rozsda sztárja azt mondta, "mindent megtenne azért, hogy visszacsinálja, ami október végén történt" a forgatáson, bár tagadta, hogy ő lenne a hibás.

"Úgy érzem, hogy valaki felelős azért, ami történt, és nem tudom megmondani, hogy ki az, de tudom, hogy nem én vagyok az. Talán meg is öltem volna magam, ha úgy gondolom, hogy én vagyok a felelős, és ezt nem mondom könnyelműen" - mondta, és arra a kérdésre is nemmel válaszolt, hogy érez-e "bűntudatot".

A korábban sugárzott felvételeken Baldwin azzal érvelt, hogy nem ő húzta meg a ravaszt a fegyveren, ehelyett azt állította, hogy az a kezében sült el, amikor visszahúzta a kalapácsot. Azt állította, hogy "fogalma sincs" arról, hogyan került egy éles töltény az elvileg "hideg" fegyverbe, hozzátéve, hogy egy ismeretlen "valaki" tehette oda.

Bár a színész elmondta, hogy "nagyon valószínűtlennek" tartja, hogy büntetőjogi felelősségre vonják az incidens miatt, amelyet a hatóságok még vizsgálnak, megjegyezte, hogy ez hatással lehet a jövőjére a filmszakmában. "Nem tudnám már leszarni a karrieremet" - mondta, és Hutchins halálát "a legrosszabb dolognak" nevezte, ami valaha történt vele.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.