Koronavírus-járvány

Barbecue-partit tartott a nukleáris tengeralattjáró legénysége a karantén alatt - videó

Vizsgálatot indítottak a kapitány ellen.

2020.04.25 12:59ma.hu

Vizsgálat zajlik a HMS Trenchant tengeralattjáró kapitánya ellen, miután a közösségi oldalakra felkerült egy felvétel, amin a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozások és távolságtartás ellenére a legénység hatalmas Barbecue-bulin vett részt.

A felvételen jól látható, hogy hatalmas a buli, DJ, zene, grillezés is zajlott, miközben kijárási tilalom volt érvényben a térségben. Állítólag tönkre is tették a dokkolót a Devonport-i bázison (Plymouth).

A Trafalgar-osztályú nukleáris meghajtású támadó brit tengeralattjáró hónapokig volt kinn a tengeren és csak egy rövid karbantartás miatt tért vissza a szárazföldhöz.

Általában egy ilyen esemény kisebb szankciót vonna maga után, de most komoly elszámoltatás zajlik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.