2020

Magához rántotta egy nő, idegesen csapta le a kezét Ferenc pápa - videó

Igen erőszakosra sikeredett az eset.

2020.01.01 10:02ma.hu

Bár Ferenc pápa igen közvetlen a hívekkel, az erőszakos hozzáállást ő sem díjazza a személyes találkozásokkor, ugyanis ez akár veszélyt is jelenthet rá. Emellett, attól még hogy rabok lábait mossa, nem lehet csak úgy rángatni, még áhitatból sem. Mikor az új év alkalmából a Szent Péter téren az összegyűlt híveket üdvözölte, főként a gyerekeket, egy nő megijedt, hogy kimarad a körből, ezért az egyházfő keze után kapott, és magához rántotta. Erre Ferenc pápa idegesen a kezére csapott, és a testőre is közbelépett, majd haragosan tovább is állt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.