Sztárhír

Erdélyi magyar vendéglőben ebédelt szombaton Nicolas Cage

Egy torockószentgyörgyi vendéglőben ebédelt szombaton a Kolozsváron zajló Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál díszmeghívottja, Nicolas Cage.

2019.06.02 10:03ma.hu

A Székelykő Kúria a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy betért hozzájuk az Oscar-díjas sztár. Azt nem közölték, hogy milyen menüt szolgáltak fel a jeles vendégüknek. Leírásuk szerint a Székelykő Kúriát a hagyományos torockói és torockószentgyörgyi építészet elemeit felhasználva építették. Szobáiban festett bútorok, népi varrottasok és hímzések emlékeztetik a vendégeket a vidék gazdag hagyományaira. Vendéglőjük 100 személy befogadására alkalmas, pincéjükben Enyed-környéki borok és hagyományos sajtok kóstolását ajánlják. Nicolas Cage színész, rendező és producer vasárnapig tartózkodik Kolozsváron. Az egyetemes filmművészethez való hozzájárulásáért Transilvania Trófeát vett át szombat este a Diákművelődési Házban - írta a Maszol.ro portál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.