Németország

Több 100 ezer eurót lopott a parkolóautomatákból, és mindet prostituáltakra költötte

Öt évig csinálta, és senkinek nem lett gyanús.

2018.09.19 13:46ma.hu

Öt éven át, csaknem ötszáz esetben lopta el a parkolóautomaták bevételét egy kelet-bajorországi férfi, akinek egyébként a bevétel begyűjtése volt a munkája. Valószínűleg emiatt nem lett gyanús senkinek - írja az onetz.de beszámolója alapján az Index. 2012 és 2017 között összesen mintegy 607 ezer eurót (kb. 196 millió forint) tartott meg az automatákból kiszedett pénzből.

A 46 éves családapa azt vallotta, hogy a teljes összeget prostituáltakra költötte. Azt mondta, olyan volt ez neki, mint egy függőség, gyakran hetente többször is elment a bordélyba. Néha egész hosszú utakat is megtett azért, hogy egy-egy örömlánnyal találkozzon.

A hatóságok ugyanakkor azt gyanítják, a zsákmány egy része a családi vagyont gazdagította.

(A címlapfotó illusztráció)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.