Látvány

Sírnak a félelemtől a kínai üvegúton átkelők - videó

100 méter hosszú és 1,6 méter széles üvegösvényt húztak fel a Tekeredő Sárkány sziklája köré, mely a híres üveghídba torkollik. A látvány gyönyörű, de sok turista bepánikol - van, aki csak négykézláb araszolva bír haladni.

2016.08.03 15:35ma.hu

Kína legújabb attrakciója nem gyengeszívűeknek való: a frissen átadott szédítő üvegpadlós sétányon a turisták mintegy 1400 méteres magasságban csodálhatják a kilátást a Tienmen-hegy (Menny Kapuja) Panlung-sziklájáról, a közép-kínai Hunan tartományban fekvő Csangcsiacsie városának közelében. A 100 méter hosszú, 1,6 méter széles sétány a harmadik üvegpadlójú látványosság a Tekeredő Sárkány közelében.


Még a legbátrabb turistákat is próbára tette a hajmeresztő szakadék, sokan térdre kényszerültek, mások a sziklafalba kapaszkodtak, míg akadtak, akik szelfiket készítettek a hatalmas mélység és magasság között. A hegyet körülölelő sétányról gyönyörű légi felvételek készültek, de sokan csak azt örökítették meg, hogy kapnak odafent pánikrohamot:


Az üveghídról készült videók kissé más hangulatúak lettek:


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.