Időjárás

Milyen tornádó? - kérdezte a labrador a volán mögött

Egy tévécsatorna a texasi Malakoffban pusztító tornádóról forgatott, amikor megdöbbentő látvány tárult a stáb elé.

2016.03.11 08:29ma.hu

A KYTX csatorna riportere, Andrea Martinez még szerdán forgatott a texasi Malakoffban az ott pusztító tornádóról. A riport első képei a károkat igyekezett bemutatni, mikor a romok között egyszer csak egy kutyára lett figyelmes a stáb. Noha teljes környezete lepusztult, a négylábú egy fűnyíró traktor volánja mögött ült. A labradort még a kamerák és a röhögő operatőrök sem zavarták tevékenységében.

While surveying the damage in Malakoff, Andrea Martinez KYTX stumbled upon an interesting scene, to say the least. Watch the video below! #cbs19wx

Közzétette: KYTX CBS19 - 2016. március 8.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.