Illegális bevándorlás

A migránsok a rendőrségi felszólítás ellenére megpróbálnak bejutni Horvátországba

"Go back, go back" (Menjetek vissza, menjetek vissza) - kiabálják a horvát rendőrök, akik egyelőre nem léptek fel erőszakosan.

2015.10.20 12:24MTI

Több száz migráns a rendőrségi felszólítás ellenére megpróbál bejutni Horvátországba a kelet-szlavóniai Babska körzetében - jelentette az N1 horvát kereskedelmi csatorna kedden.

A babskai zöldhatár reggel óta le van zárva - mondta el a tv-csatorna helyszínen tartózkodó tudósítója. A migránsok azonban elvesztették türelmüket, és szántóföldeken, valamint a gyümölcsösön keresztül próbálnak meg bejutni Horvátországba.

"Go back, go back" (Menjetek vissza, menjetek vissza) - kiabálják a horvát rendőrök, akik egyelőre nem léptek fel erőszakosan.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.