Elnyelte a föld a földet

Kilyukadt a föld Floridában - videó!

Légifelvétel egy hatalmas víznyelőről, melynek átmérője több mint hat méter. A floridai Seffner-ben keletkezett lyukat kerítéssel vették körül.

2015.08.20 23:58ma.hu

A floridai Seffner-ben lyukadt ki a föld, 2013-ban ugyanitt már megnyílt a talaj, akkor egy férfi halt meg. Szerencsére most senki sem sérült meg, ám a területet kerítéssel zárták körbe.

Nekünk is van lyukunk, látványosság lett a Fővám téri szakadék

Kattintson a további képekért!


A mémgyár is beindult

Kattintson a további képekért!


Sőt, kerítésünk is van!

Közel 175 kilométer hosszú biztonsági kerítést húzunk fel a magyar-szerb zöldhatáron. Már el is készült a gyorstelepítésű drótakadály a magyar-szerb határ Csongrád megyei szakaszán, Ásotthalomtól Kübekházáig. Szeptember elejétől pedig tevékenykedhetnek a déli biztonsági kerítés hatékonyságának növelése érdekében az úgynevezett határvadász századok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.