Legalább tizenhat ember meghalt

Folyóba zuhant egy zsúfolt autóbusz Indonéziában

Folyóba zuhant egy zsúfolásig megtelt autóbusz szerdán az indonéziai Nyugat-Jáva tartományban, miután összeütközött egy személyautóval. KÉPEK!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.08.21 08:19MTI
Fotó: MTI

Legalább 16-an meghaltak, további tucatnyi utas pedig megsérült. Az autóbuszon egy egyházközség 60 kiránduló tagja utazott.

A jármű fékje meghibásodott a hegyi úton, ez okozta a balesetet - közölte egy rendőrkapitány. A busz az autóval való összeütközés után nekihajtott egy út menti ház falának, áttörte azt, majd 8 métert zuhant.

A személyautó is a folyóba esett. Helyi tévék felvételein látszott a két jármű felborulva a mederben. Az utasok közül két gyerek eltűnt, őket még keresik a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.