Magyar drog-kereskedőket fogtak!

Lebukott egy magyar drogcsempész Máltán

Heroincsempészés miatt letartóztattak egy magyar férfit Máltán - jelentette vasárnap a MaltaMedia hírportál.

2008.06.22 16:20MTI

A beszámoló szerint a 28 éves férfi szerdán Brüsszelből érkezett a máltai nemzetközi repülőtérre és a rendőrség rögtön a nyomába szegődött. Másnap reggel csaptak le rá, miután beszállt máltai cinkosa, egy szintén 28 éves nő gépkocsijába. 

Megmotozásuk során a férfinál egy heroinkapszulát találtak. Az őrizetbe vételt követően a magyar férfi gyomrában további 30 kapszulára bukkantak. Összesen körülbelül 300 gramm heroint foglaltak le a rendőrök. A magyar férfi ellen pénteken vádat emeltek nem személyes használatra szánt heroin behozatala és birtoklása címén. A vádlott - akit a Corradino börtönben tartanak fogva jelenleg - ártatlannak vallotta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.