Pénzügyi dokumentumok meghamisításával kapcsolatba

Újabb feljelentés Strauss-Kahn ellen

Újabb vizsgálat középpontjába került a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt vezérigazgatója, mégpedig pénzügyi dokumentumok meghamisításával kapcsolatban.

2012.07.28 20:15MTI

A Nice-Matin című francia napilap szombaton megjelent cikke szerint a grasse-i ügyészség vizsgálja Dominique Strauss-Kahn felelősségét abban a keresetben, amelyet egy vállalkozó indított az IMF ellen. Serge Berrebit a Kongói Köztársaság (Brazzaville) adósságának elengedése nyomán jelentős anyagi veszteség érte. Az adósságelengedés nyomán Brazzaville pénzügyi terheit 2010 óta 1,9 milliárd dollárral csökkentette az IMF.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.