Egy rendőr és három civil halt meg

Dagesztán: bomba robbant egy autóban

Orosz hírügynökségek rendőrségi forrásokra hivatkozva jelentették: három civil és egy rendőr vesztette életét szerdán Dagesztánban egy pokolgéppel megrakott gépkocsi felrobbanásakor.

2011.09.28 18:59MTI

Az Oroszországhoz tartozó köztársaság Hadzsalmahi falvának közelében a rendőrök egy gyanús autót ellenőriztek, ekkor lépett működésbe a robbanószerkezet egy rendőrt megölve, másik hármat megsebesítve.
   
A robbanáskor egy másik autó haladt el a helyszín mellett. Három utasát a detonáció következtében kivágódó fémdarabok halálosan megsebesítették.
   
A biztonsági szempontból ingatag Dagesztánban gyakoriak a terrorcselekmények, az idén 74 ember életét oltották ki ilyenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.