Nem kért bocsánatot

"Izrael elszigetelődött, és megfizeti tettei árát"

A török miniszterelnök szerint Izrael elszigetelődött, és meg fogja fizetni az árát annak, hogy nem kért bocsánatot egy segélyszállító hajó megtámadásáért.

2011.09.13 18:22MTI

Recep Tayyip Erdogan erről kedden, az Arab Liga külügyminiszterei számára tartott előadásban beszélt Kairóban, ahol megkezdte közel-keleti körútját. Szólt a szíriai válságról is, amely szerinte felekezeti polgárháborúba torkollhat, és arról, hogy "a népek törvényes követeléseit nem lehet erőszakkal elnyomni".

Erdogan felkeresi Tunéziát és Líbiát is, ahol Egyiptomhoz hasonlóan népfelkeléssel döntötték meg a korábbi, egyeduralkodó vezetőket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.