Kutyák is keresték

Bombariadó miatt ürítették ki a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság épületét is

Bombariadó miatt kiürítették a Hajdú-Bihar Megyei Bíróság épületét szerda délelőtt Debrecen központjában; a rendőrség nem talált robbanószerkezetet az épület átvizsgálásakor.

2011.03.02 14:35MTI

A megyei főkapitányság sajtószóvivője, Kelemen Éva hadnagy tájékoztatása szerint egy középkorú férfi reggel telefonált a kapitányságra azzal, hogy három bombát helyezett el a bíróság Széchenyi utcai épületében.

A rendőrség a bejelentést követően nyolc bombakutató járőrrel és két bombakereső kutyával kezdte meg az épületet átkutatását. Az átvizsgálás idejére mintegy száz embernek kellett elhagynia a bíróság épületét.

A kutatás során bombát vagy annak látszó tárgyat nem találtak, a rendőrség közveszéllyel való fenyegetés gyanújával indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - mondta el a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.