Ütőeres vérzést állítottak el

Rendőrök mentettek életet a Keleti Pályudvaron!

A rendőrök szakszerű beavatkozásának köszönhetően sikerült megállítani egy férfi súlyos ütőeres vérzését tegnap délután Budapesten.

2010.11.25 15:08ma.hu

Az 50 év körüli férfi egy orvosi kezelés után utazott volna haza vidéki otthonába, amikor a vasútállomás peronján combjából erősen vérezni kezdett.

A közelében tartózkodó két rendőr azonnal, és rendkívül szakszerűen cselekedett, a beteget földre fektették, lábát felemelték, és a vérzést a sebre gyakorolt erős nyomással megállították.

Az eredményes elsősegélynyújtásnak köszönhetően az 5 perc alatt kiérkező mentőknek további ellátás után sikerült a beteget stabil állapotban kórházba szállítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.