A focipályánál tűnt el szem elől

Rendőrnek álcázta magát a csörötneki rabló

"Police" feliratú dzsekit és "police" feliratú baseball sapkát viselt az a fegyveres férfi, aki kedden kirabolta a csörötneki Savaria Takarékszövetkezet helyi fiókját - közölte az MTI-vel szerdán a rendőrség.

2010.11.03 13:21MTI

Az elkövető a bűncselekményt megelőzően több alkalommal is elsétált a Csörötnek főutcáján lévő takarékszövetkezet előtt, majd bement a pénzintézetbe, fegyverrel megfenyegette, és a pénz átadására kényszerítette az alkalmazottat - tájékoztatott közleményében Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A bűncselekmény elkövetése után a tettes futva menekült Rábagyarmat irányába, több állampolgár követte, ám a csörötneki focipályánál egy erdős részen szem elől tévesztették.

Kazmar Enikő elmondta: a rendőrség egy 25-30 év körüli, 175-180 centiméter magas, sportos testalkatú férfit keres. Az elkövetőről a pénzintézet biztonsági kamerája videót és fényképfelvételeket készített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.