Eltussolt ügyek a kiskunhalasi pszichiátrián

Embertelen verések és homoszexuális erőszak az intézetben?

Hiába készültek jegyzőkönyvek a kiskunhalasi pszichiátrián történt visszaélésekről, az intézmény vezetője lényegében nem tett semmit az ügyben - írja a Magyar Nemzet az ügyben nyomozó ügyészek állításai alapján.

2010.09.09 09:01Magyar Nemzet

A cikk szerint újra az intézményben dolgozik az a három férfi, akiket az ügyészség a gondjaikra bízott, szellemileg sérült emberek ellen elkövetett különböző bűncselekményekkel vádol. A pszichiátriai intézet eközben azzal vádolja az ügyészséget, hogy a nyomozás során kihallgatott tanúkat csokoládéval és cigarettával bírta rá a terhelő vallomások megtételére - olvasható a napilapban.

A Magyar Nemzet felidézte: januárban két olyan ápolónő feljelentése nyomán indult nyomozás a kiskunhalasi pszichiátrián, akik azt állították, hogy több ápoló rendszeresen veri az ott kezelteket, valamint különböző szexuális műsorok előadására veszik rá őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.